Babagan awake dhewe

Seneng crita Aokia ...

Sing Kita
Aokia iki diadegaké ing taun 2007, kita atanapi ing POS lan peralatan Auto-ID. Sajrone taun karo gedhe
efforts, Aokia punika account misuwur ing industri, kita duwe Sourcing apik kanggo produk lan dhukungan kuwat kanggo
produksi technical lan massa. Aokia tansah sinau lan ngembangaké anyar dhuwur-tech kanggo nggayuh tingkat sing luwih dhuwur
lan gawe marem syarat pasar. We kudu CE, FCC lan sertifikat liyane.

Apa & Carane kita nuruti
Aokia tansah pracaya prices ora kabèh bisnis, kita nemokake Win-Win kanggo hubungan donya.
We populate prices liwat ngevaluasi pasar, prices cukup arta loro. Aokia punika account misuwur lan
kualitas iku penyangga, kita ngontrol saben tataran kanggo ketemu standar kualitas. Kabeh anggota saka Aokia gati
pelanggan minangka anggota kulawarga, tim layanan customer kita menehi dhukungan paling apik lan solusi kanggo pitakonan.

Apa Next
Aokia wis R kuwat & tim D, kita desain cetakan lan berkembang piranti lunak kanggo pas syarat beda saka
pelanggan. Target kita kanggo berkembang 2pcs produk anyar saben kategori tahunan.

Boten mokal, nuduhake ngimpi karo Aokia teka bener.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Car

WhatsApp Online Chat !