3162 Handheld barkod scanner 2D

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $
  • MOQ: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 1000 PCS per bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    operasional
    dimaksudkeun Unsur 617 nm LED
    katerangan Unsur 6500K LED
    System optik 640H × piksel 480V (VGA)
    Scan Angle 40 ° horizontal; 26 ° nangtung
    lemes parasaanana 360 ° (sensitipitas rotational omnidirectional)
    Jero ngeunaan Lapang Kode 39 -5 Mil: 40 mm - 110 mm
    UPCA -13 Mil (100%): 20 mm -260 mm
    PDF417 - 6.8mil: 35 mm - 110 mm
    Datamatrix - 10 Mil: 35 mm - 110 mm
    print jelas ≥25%
    indikator Alat keur nyieun sora ngahiung, Blue & LED beureum
    Modél decoding Keyboard nyeken; Pinuh waktos scanning; Induksi scan (pilihan)
    sistim Interface RS-232, USB
    fisik
    ukuran 154 x 85 x63mm
    beurat 110g
    kakuatan
    input tegangan 5 VDC ± 10%
    Ayeuna operasi 400 Ma has
    Lingkungan
    Suhu operasi 0 ° C - 50 ° C (32 ° F - 122 ° F)
    Suhu gudang -20 ° C - 60 ° C (-4 ° F - 140 ° F)
    kandungan cai 5% - 95% RH (non-condensing)
    Level lampu Max. 86.000 Lux (fluorescence)
    serelek durability Dirancang tahan tetes 1.5M
    decoding kamampuhan
    1D barkod UPC-A / UPC-E / EAN-8 / EAN-13 / ISBN, Code 39, Code 93, Code 128, Codabar, Interleaved 2 of 5, RSS-14, RSS-14 Limited, RSS-14 dimekarkeun
    barkod 2D PDF417, MicroPDF417, Data Matrix, Code QR, Micro QR Code

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    WhatsApp Online Chat !