Profil Perusahaan

Ngarasakeun carita Aokia ...

Saha Urang Dupi
Aokia didirikan dina 2007, urang téh dedicating di Pos jeung alat Otomatis-ID. Salila taun kalawan hébat
usaha, Aokia mangrupakeun mérek kasohor di industri, urang sorangan sourcing alus keur produk na rojongan kuat pikeun
produksi teknis na massa. Aokia sok diajar sarta ngembang anyar tinggi-tech keur ngahontal tingkat luhur
sarta nyugemakeun sarat pasar. Simkuring gaduh CE, FCC jeung sertipikat lianna.

Naon & Kumaha Urang Naha
Aokia salawasna percaya harga henteu sakabeh dina bisnis, urang nomeran win-win pikeun hubungan di sakuliah dunya.
Urang populate harga via mengevaluasi pasar, harga lumrah untung duanana. Aokia mangrupakeun merek kawentar tur
kualitas anu tulang tonggong éta, urang ngadalikeun tiap tahap minuhan standar kualitas. Kabéh anggota Aokia hal
konsumén salaku anggota kulawarga, tim layanan palanggan kami mere Anjeun rojongan pangalusna sarta solusi pikeun inquiries.

Naon salajengna
Aokia boga Sunda kuat & Tim D, urang ngarancang molds sarta ngamekarkeun softwares pikeun nyocogkeun syarat béda ti
nasabah. Target urang nyaeta pikeun ngembangkeun 2pcs produk anyar per kategori taunan.

Euweuh anu teu mungkin, bagikeun ngimpi anjeun kalawan Aokia datang leres.


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

WhatsApp Online Chat !