Kapasitif Toel Mesin Screen Pos

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $
  • MOQ: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 1000 PCS per bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Processer (CPU) Intel Celeron J1900 CPU
    ingetan DDR3 2GB
    teuas piringan SSD 64G
    Screen utama 15 inci kapasitif Toel layar
    customer Témbongkeun 8 tampilan LED digital
    kakuatan adaptor 12V ~ 5A DC
    I / O Port kaluar
    VGA + LPT + COM 1pc + 1pc + 1pc
    Jack 2pcs
    USB 4pcs
    LAN 1pc
    PS / 2 1pc
    I / O Port internal
    GPIO 1pc
    12PIN VGA 1pc
    LVDS 1pc
    9PIN COM 5pcs
    USB PIN 2pcs
    rojongan OS (teu kaasup software)
    Windows Win7
    nu lain
    hawa operasi 0 ° C-50 ° C
    hawa gudang - 20 ° C ~ 60 ° C
    kandungan cai 10% ~ 90%
    Sasayogian tanaga adaptor kakuatan éksternal
    warna hideung atawa bodas

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    WhatsApp Online Chat !