Mini langsung effect barkod printer

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $
  • MOQ: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 1000 PCS per bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    pencitakan Métode percetakan percetakan garis termal langsung
    resolusi 203dpi (8 titik-titik / mm)
    percetakan Speed Max. 102mm / s
    percetakan Width Max. 72mm
    percetakan Panjang 300mm
    prosésor   32 bit RISC CPU
    ingetan Ram 2MB
    cahaya 2MB
    nepungan sensor Kaluar tina beungeut kertas, keom Gap, beungeut kiyeu
    Hideung tanda deteksi, hawa TPH deteksi
    media jenis Kipas-fed atanapi Roll-fed, maot-motong atawa labél kontinyu
    rubak 1 "(25mm) - 3,35" (85mm)
    kakandeleun 0,003 "(60um) - 0,007" (180um)
    Labél Roll diaméterna 90mm
    core diaméterna 0,5 "(12.7mm), 1" (25.4mm), 1,5 "(38.1mm)
    software Desain labél palayan bar Ultralite
    nu nyetir Windows 2000, XP, Vista, 7, 8, 10
    interfaces   USB, RS232C
    Panél kontrol   Tri-warna LED status, Daya sarta tombol Feed
    kakuatan adaptor kakuatan Input AC 100 ~ 240V 50 / 60Hz 1.5A
    kakuatan Kaluaran DC 12V 2a
    fisik  Dimension (L * H * W) 188 * 134 * 150mm
    ciri beurat 880g

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    WhatsApp Online Chat !