Android Pos Terminal Handheld

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $
  • MOQ: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 1000 PCS per bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    CPU MTK 6580M         
    CPU Frékuénsi 1.3GHZ quad Core
    Ram 512MB DDR2
    cahaya 4GB Nand Flash
    O / S Android 5.1 
    LCD layar 5,5 "IPS, Kuartal High Definitron 960 * 540 
    Layar cabak Kapasitas Dual-titik Toel layar
    kamera 200W FF makro 
    Jelema nu ngomong Hiji lagu 1W Jilid Up Ka 90 DB (adjustable)
    mikropon 1xMIC akustik Wave pamayaran dirojong
    3G GSM 900/1800, WCDAM 900/2100
    WIFI WiFi 802.11b / g / n (2.4G)
    Bluetooth Bluetooth 3.0 / 4.0 IBEACON dirojong
    kancing 1x Button Power, 1x Scan Button 
    panganteur 1xMicro USB debug Port, 1xSIM Card slot, 1 × 4 Bagéan headphone Hole, 1x Ngecas tudung ramo
    batre 7.4V / 5200mAh 
    print Mode Termal Line Print
    paper Width 58mm
    print Speed 75mm / s
    Kahirupan Print Kepala 50KM
    Diaméter Paper Roll 40mm
    ukuran Terminal: Panjang 216.6mm * Width 89.2mm * Jangkungna 57.9mm
    Ngecas Base: Panjang 215.7mm * Width 89.9mm * Height28.5mm
    Type tudung ramo  Input: AC100 ~ 240V / 1.5A 50 / 60Hz
    ngecas Base Kaluaran: DC12V / 1A

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    WhatsApp Online Chat !