Berwarna effect Sticker

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $
  • MOQ: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 1000 PCS per bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    model Dimension  (WxH) PCS / Roll warna
    CRM3020 30x20mm 1200pcs / roll beureum, oranyeu, konéng, héjo, oranyeu poék, coklat
    CRM4025 40x25mm 800pcs / roll beureum, oranyeu, konéng, héjo, oranyeu poék, coklat
    CRM5030 50x30mm 560pcs / roll beureum, oranyeu, konéng, héjo, oranyeu poék, coklat
    CRM4080 40x80mm 300pcs / roll beureum, oranyeu, konéng, héjo, oranyeu poék, coklat
    CRM50100 50x100mm 200pcs / roll beureum, oranyeu, konéng, héjo, oranyeu poék, coklat
    CRM6040 60x40mm 400pcs / roll beureum, oranyeu, konéng, héjo, oranyeu poék, coklat
    CRM6090 60x90mm 250pcs / roll beureum, oranyeu, konéng, héjo, oranyeu poék, coklat
    CRM7050 70x50mm 400pcs / roll beureum, oranyeu, konéng, héjo, oranyeu poék, coklat

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    WhatsApp Online Chat !